Hotel La Solara Sorrento > Home > Velkommen til dette ekslusive hotel med swimming pool på Sorrento-kysten

Best Western Best Western Hotel La Solara Sorrento
FORBEHOLD FORBEHOLD

BestWestern.it - Best Western Rewards®

 
HOME
 
 
 
Reservations lagerstatus check
Gå til Hotel La Solara Sorrento online-reservationer side
   
 
Virtual Tour
 
         
         
           
 

Alle de luksuriøse værelser på Hotel La Solara Sorrento nær Napoli danner gode rammer for vore gæsters absolutte afslapning. Værelserne byder på alle de moderne bekvemmeligheder, man kan forvente af et familiedrevet, avantgarde hotelkompleks.

 

Der er mange forskellige faciliteter på hotellet, og mange af dem er bestemt bemærkelsesværdige; hi-tech fitness suite, piano bar, swimming pool i olympisk størrelse, børnepool samt restaurant. Dette hyggelige hotel, der er drevet af en familie, i Sorrento, kan tilbyde mange aktiviteter at fordrive tiden med, hvis De ønsker at blive på hotellet og blot slappe af.

Hotel La Solara Sorrento ligger i det fortryllende Sorrento-område, tæt på den skønne Amalfi-kyst, maleriske strande, farverige oliven- og citronlunde, fascinerende historiske steder og uforglemmelige panoramaer fra bjergtoppene – en overnatning på Hotel La Solara Sorrento er en gennemført tilfredsstillende og forfriskende oplevelse.

Location Map

Campania regionen har næsten alt det, den rejsende måtte ønske sig. Hotel La Solara er tæt på det pulserende byliv i Napoli, og endnu tættere på Italiens mest dramatiske og smukke kystlinje. Små magiske øer er drysset i bugten ved Napoli, mens der på fastlandet findes stor historisk rigdom med ældgamle ruiner. Hotel La Solara Sorrento ligger i Sorrento, og er det perfekte udgangspunkt til jeres ferie i Campania-regionen.

 

Best Western Hotel La Solara Sorrento

Credit Cards Accepted
Hotel La Solara Sorrento
Via Capo, 118 - 80067 Sorrento | Tel: 081 5338000 | Fax: 081 8071501 | Email: booking@lasolara.com | P.Iva: 07256600631
Hjemmesiden er designet og vedligeholdes af Fisheyes Ltd. | Fortrolighedspolitik
Best Western - The World's Largest Hotel Chain® - Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated.


Best Western Rewards